26-10-2024
DURVEN KOKEN, ETEN EN GENIETEN
door Chef gastro-engineering en foodiecoach
Lobke Van den Wijngaert
over smakelijk en gezond eten bij of na kanker
SmakSmak en contactgroep Spijs slaan de handen in mekaar en organiseren op 26/10 een infosessie over koken met smaaksturing.
Eten is een basisbehoefte om ons lichaam energie en bouwstoffen te geven zodat we optimaal kunnen functioneren. Het is ook een sociaal gebeuren, een gezellig samenzijn. En, eten is ook genieten van smaken en geuren.
Helaas ondermijnen kankerbehandelingen dat genot: operaties maken eten fysiek knap lastig en radio- en chemotherapie beschadigen onze zintuigen. Smaak- en geurproblemen reduceren eten vaak tot een onaangename verplichting. Toch kan het anders.
Op 26 oktober houden SmakSmak en contactgroep Spijs de smakelijke infosessie ‘Durven koken, eten en genieten’. Gastspreker en kok van dienst is Lobke Van den Wijngaert. Lobke is Chef gastro-engineering en foodiecoach. Ze is creatief in de keuken en bereidt lekkere, gezonde en veilige maaltijden die onze lotgenoten zeker kunnen smaken. Terwijl Lobke ons in geuren en kleuren vertelt over smaaksturing kan je uitgebreid van haar kookkunsten proeven.
PROGRAMMA
10.00 uur
Verwelkoming
10.30 uur
‘Durven koken, eten en genieten’
Presentatie: Lobke Van den Wijngaert
12.00 uur
Lichte lunch met gelegenheid tot lotgenotencontact
14.00 uur
Einde
LOCATIE
LRV vzw
Waversebaan 99
3050 OUD–HEVERLEE
LOCATIE
LRV vzw
Waversebaan 99
3050 OUD–HEVERLEE
SCHRIJF JE IN
Deelname aan het event is GRATIS
Je kan je telefonisch inschrijven
op het SmakSmak nummer
Of schrijf je in via ons inschrijvingsformulier
Deelname aan het event is GRATIS
Je kan je telefonisch inschrijven
op het SmakSmak nummer
Of schrijf je in via onderstaand
inschrijvingsformulier